Sunday, June 24, 2018

cd 2018

Diam tak diam...tahun 2018 dah nak habis separuh...banyak juga album-album best yang keluar pada tahun ni. Nak beli semua memang tak larat...cari apa yang minat dengan harga yang mampu milik. Selain Judas Priest - Firepower dan Loudness - Rise To Glory yang dah pun di buat entrinya. Ini antara yang terkini berjaya dimiliki...



Anthrax - Kings Among Scotland  /  Orphaned Land - Unsung Prophets & Dead Messiahs  /   Dimmu Borgir - Eonian  /  Stryper - God Damn Evil


Nanti bila ada kerajinan, akan cuba untuk ditulis setiap satunya...tapi tak tau la ntah bilanya ­čśÇ





4 comments:

  1. Replies
    1. Dimmu Borgir baru tu beautiful gila music dia wpun dah mesra alam sket.. (ada techno beat) dan dah jd Symphonic metal..

      Delete
  2. Bro! Slayer - South of Heaven telah released pada ‎July 5, 1988. Tarikh dah nak dekat... jangan lupa review.

    ReplyDelete