Sunday, November 5, 2017

Battle Of The Bands - vinyl

Yang terkini di pasaran..


Battle Of The Bands (piring hitam 2017)

Kali pertama dikeluarkan dalam bentuk piring hitam. Sebuah album yang tak perlu diperkenalkan lagi. Album wajib untuk untuk semua mat rock. Album yang menjadikan muzik rock satu budaya di Malaysia. Tak rock la kan kalau takder album ni...



Untuk standard lp rock melayu...ni kira ok la...sound...packaging pun ok...takder nak komplen sangat...ada duit lebih sila beli...


Kaset dah hilang. Tak boleh la nak buat giler format. Harapnya selepas ini Round 2 pulak dipiring hitamkan.


Muzik Rock Yang Sebenar!




5 comments:

  1. dan BOTB pun sinonim menjadi nama acara pertandingan kugiran sehingga sekarang...

    ReplyDelete
  2. Tu baru piring warna hitam...klu rilis lepas ni warna merah atau biru kena beli jgk tu...

    ReplyDelete
  3. Yg mana ada 1st press tu takyah jual harga yahudi dah.hahaha

    ReplyDelete
  4. cantik gatefold dia, thanks Berteromber tunjuk dalam dia

    ReplyDelete