Monday, March 12, 2018

Gila Format - Rahsia

Dengan keluarnya versi piring hitam putih ini, maka album MAY - Rahsia dah boleh masuk entri "Gila Format".


Versi cd gold disc tak ada. Tak larat dah nak beli dan kumpul semua.


Ini pun harganya boleh tahan keras. Tapi itulah...bak kata orang dalam dunia ini ada 2 benda yang mahal pun tetap akan ada orang yang beli. Pertamanya agama dan yang keduanya kenangan.


Dan ini sememangnya di beli semata-mata kerana kenangan dan kenangan dalam apa juga keadaan pun... contohnya album ini...baik dari segi sound dan luaran piring hitam...walau apa pun perbandingan...kenangan akan tetap menang.


Dan sesungguhnya mereka yang ada kenangan dan minat sahaja yang akan paham...

*tapi jujur cakap...dengan set up cap ayam...sound lp ini boleh tahan bagus bunyinya...




8 comments:

  1. Teruskan...hanya kita2 sahaja yang faham­čśŐ

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. ada...untuk dengar dalam kereta...maklumlah kereta zaman sekarang mana ada cd player... :)

      Delete
  3. fuiyoo.. tak mampu aku nk kumpul format ni..adeehhhh

    ReplyDelete
  4. trbaik bro...sy dh bertahun pikir nk layan lp, tp smpai skrg tk decide lg haha

    ReplyDelete
  5. tiap kali aku nak komen ada je mamat arab ni,pening aku.lp ni rasa macam nak beli jugak la.lp search MMDUT pun aku tak ambik lagi kat victoria

    ReplyDelete
  6. Setuju pasal dua benda berharga tu

    ReplyDelete