Thursday, February 22, 2018

Pumpkins United




Khabarnya Pumpkins United aka Helloween Reunion nak datang Malaysia pada hujung April ni...makanya dah mula lah mengembur gerobok mencari bahan untuk tujuan ulangkaji....😀






8 comments:

  1. tanda2 turun kl ni.. 😁😁😁

    ReplyDelete
  2. Harap tiket tak terlalu mahal

    ReplyDelete
  3. semua greatest hits hansen/kiske/deris.. satu dua je zaman Andi Deris ko kena go thru. Tutup mata je la dah singalong untuk ko. hahaha

    ReplyDelete
  4. Bro! Gila banyak koleksi Helloween hang! Masa aku bebudak dulu tahun early 90s, bila nampak kaset Helloween kat kedai muzik, member2 bagi tau "band ni Satanic"... Rupa-rupanya member aku duk mengarut.
    Beberapa tahun kemudian aku kemaruk dengan Darkthrone, Emperor, Dimmu Borgir... semua band setan betui.

    ReplyDelete
  5. Aku baru dapat tahu pagi tadi. Member bagitahu. Cepat2 tanya pakcik google, apa yg keluar hanya lah helloween fun run 2017. Hampeh.

    Sekarang ni aku anggap maklumat ni tak soheh lagi. Nak elakkan frust menonggeng.

    ReplyDelete
  6. aku layan lambat Helloween nie.. mula dengan TIME OF THE OATH (96) tu pun sebab teruja Radio DJ KL zaman tue rotate play Forever and One..

    96 aku g mesir jd penuntut agama kehkeh

    98 ada senior aku kawin bersara la kunun dr Helloween so compelete la semua kaset dia wariskan kat aku dr zaman Kiske mebawak diorg glam zaman EMI sehingga la Weikath+ Deris nye zaman 91-98.. besttt.. terus aku gila Helloween lps tue..

    inila power Metal paling dihormati mana2 band sekarang sbb konsisten..

    ReplyDelete