Tuesday, September 15, 2015

The Book of Souls

Yang di tunggu-tunggu telah pun tiba....ambil masa 12 hari juga untuk sampai dari UK ke JB....jenuh menunggu...

rasa macam sayang pulak nak buka plastik dia..
Sekali lalu pendengaran (baru abis cd 1) memang rasa ini lebih bagus dari The Final Frontier...malah macam mungkin lagi baik dari Brave New World yang pada saya album mereka paling best sejak mereka berenam.


Saya terbayangkan lagu-lagu dari era No Prayer for the Dying dan teringat juga lagu Can I Play Madness pada beberapa buah lagunya.

Ulasan lebih mendalam (kalau rajin) akan menyusul kemudian...Bagi masa sekurang-kurangnya seminggu untuk mentelaah.....





11 comments:

  1. Wooo hooo
    cant wait for your review

    ReplyDelete
  2. betul.. lagu2 dlm album ni walaupun panjang2 tapi senang nak hadam (bagi aku) berbanding AMOLAD dan TFF

    aku mungkin akan memburu cd minggu depan, dapat m'sian pressing pun takpa

    ReplyDelete
  3. aku punya copy sampai semalam. tapi aku tunggu ko review cd Feminin. cepat la review cd tu. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku frust NSR tak rilis balik Res2....mogok tak nak review...hehehe...

      Delete
  4. Sama ngan aku baru dgr cd pertama je.lum nak hadam abes.pasal mamai ubat.ni pun mc asek nak tdo je lepas mkn ubat..
    Aku pun syg nak bukak vinyl tu..heheh

    ReplyDelete
  5. aku tunggu malaysia nye edition je.. nampak menarik cd ni, macam buku novel plak. musti susah nak letak cd ni, mcm wings punya tu haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak jugak...dia punya box tu lebih kurang standard size macam cd2 boxset yang lain...Wings tu jer yang pelik...size ikut suka dia jer...hahaha...

      Delete
  6. sabar..kerna sabar itu separuh drpd menyakitkan hati kalau lama2 bersabar..blum bli lg ni..tgh bersabar...hahahahaa

    ReplyDelete