Thursday, November 29, 2018

10 album rock terbaik sepanjang

10 album rock terbaik sepanjang zaman seperti artikel di bawah...

https://www.loudersound.com/news/pink-floyds-the-dark-side-of-the-moon-voted-best-rock-album-ever

dan

https://www.loudersound.com/features/the-50-best-rock-albums-ever/5


Dari 10 yang tersenarai, berapa yang ada di dalam simpanan anda?..

***saya ada kesemuannya ­čśÇ





3 comments:

  1. aku cuma ada TNOTB dan MOP je... dulu pernah ada BIB, tapi dah jual kat rafixyrus :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak minat sangat dengan Pink Floyd, Led Zep & Beatles... tapi aku beli ni zaman Estock/MusicMagpie free postage...Belas2 RM jer masa tu...pasal aku rasa ini album2 penting dalam sejarah rock walaupun tak berapa minat...

      Delete
  2. Malu nak sebut,GNR - AFD je ada, he he..

    ReplyDelete