Tuesday, June 16, 2015

My "Hangar 18"




Akhirnya...berjaya juga memiliki bilik khas untuk mendengar muzik. Tidak lah lagi menggangu isteri...tetapi tetap juga akan menganggu jiran...hahaha...




11 comments:

  1. Wahh..nice.kira mini studio dah ni.tang speaker mmg aku kalah la..tak tinggi mcm tu..heheh

    ReplyDelete
  2. nak dtg raya lepak bilik ni hehe

    ReplyDelete
  3. Aku pernah ada bilik khas mcmtu masa duduk kat Kempas. Just cd, robot dan pc yang dah complete dengan tv,radio plus altec lansing punya woofer. Isteri aku pun rajin jugak lepak tgk movie. Tapi pernah kena tegur dengan isteri dan jiran kuat sangat bukak speaker masa tengok sivaji the boss kat vasantham central.

    ReplyDelete
  4. pergh..nice, bila la nk ade blik cmni huhuhu

    ReplyDelete
  5. So nice tengok ni...
    cantik dan teratur

    ReplyDelete
  6. fuhh puas hati kalau ada bilik mcm ni, tak ada istilah boring lagi.

    ReplyDelete