Monday, January 9, 2017

10 20 30 40 tahun...



Antara bahan untuk berblog tahun ini...rajin tak rajinnya nak menaip tu yang belum tahu...



13 comments:

  1. rajin-rajin kan lah tangan tu untuk menaip blog duhai abang brader ku, Berteromber.. kipidap bro

    ReplyDelete
  2. Banyak tu..ada yg aku tgh mencari lagi.

    ReplyDelete
  3. belantara... aku masih hangin dengan komen raja pensel warna tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah..ko ada jumpa fb dia ke?aku baru jumpa bulan lepas.nak bgtau ko lupa lak..hahah

      Delete
  4. cantik bro, teruskan review, ada yg aku layan, bolehlah komen nanti...

    ReplyDelete
  5. Sempoi. Nak tgk review album Beatles, Sgt. Pepper..

    ReplyDelete
  6. band death metal Samurai ada tak? album Konfrafasia

    'engkau rahsiaku, aku rahsiamu'

    ReplyDelete
    Replies
    1. takder...cuma ada 1st album Pendekar Belantara...

      Delete