Tuesday, June 12, 2018

Hakikat - piring merah

yang terkini di pasaran


MAY - Hakikat (limited edition red vinyl - 2018)

Seperti yang pernah ditulis dalam entri Hakikat Gold Disc, bila keluar versi lp pasti akan terjebak juga.


Kalau Rahsia dengan piring putih, Hakikat pula dikeluarkan dalam warna merah. Tak pasti apa motif kaler-kaler ni. Nak cantik jer kot.


Seperti Rahsia, yang ini pun tak ada masalah dari segi sound. Ok jer kot...tak tau la kalau telinga jenis sensitif bunyi.


Apa-apa pun sayang juga dah hilang versi kaset. Kalau tak...boleh juga buat entri riak gila format ­čśÇ





5 comments: