Thursday, September 13, 2018

Prequelle

Antara cd yang menarik untuk tahun ini...


Ghost - Prequelle (2018)

Sedap. Tu jer kot nak cakap pasal album ni. Tak kisahlah kalau ianya dah terlebih pop berbanding album-album yang lalu. Terlebih Depeche Mode atau Pet Shop Boys juga. Pengaruh rock 80an nya juga memang kuat. Melodinya memang catchy. Sekali dengar dah menangkap kat kepala.


Produksi bersih. Sound mantap. Kemas. Kisah apa kalau ianya kurang metal. Semestinya salah satu album terbaik untuk 2018. Period!


*best betul dorang cover It's A Sin (Pet Shop Boys)...walaupun Gamma Ray punya versi lebih metal...tapi yang ni lebih Pet Shop Boys dari Pet Shop Boys...haha..



1 comment:

  1. nak kena oder online jugak album ni.kat victoria takda jual

    ReplyDelete