Tuesday, May 14, 2019

CD 2019 - Bahagian 4


Yang orang puteh dah... yang K-POP pun dah...kali ni yang tempatan pula....

Darklord  ‎– Diabolical Onslaught  &  Langsuir ‎– Cemar

Rasanya yang mengikuti perkembangan extreme metal tempatan pasti kenal dengan 2 nama ni. Terutamanya Langsuir la kan. Dua-dua pun band lama. Darklord lebih kepada black metal menakala Langsuir pula tearah kepada melodic death metal.

Nanti kalau rajin la kita ceritalah lebih lanjut...untuk sekarang ...cuma nak cakap marilah menyokong produk tempatan. Terimakasih.



2 comments:

  1. blog AADI dah seminggu belum ada entri baru, kah kah kah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi dalam circle ni...AADI lah yang paling aktif...lain semua dah jadi pemalas nak mampos...kah kah kah...

      Delete