Monday, August 10, 2015

Panggung Khayalan @ Rock N Roll City







Kalau ada jodoh...Deaf, Portdy, Shafid dan yang lainnya....kita jumpa di sana...di sana...di sana....




11 comments:

  1. aku ingatkan di kl ni hahaha rupanya di johor, terfikir juga aku mau pergi, bila fikir balik. tgk wings saja lah nanti.. apapun enjoy lah kamu semua.... tunggu rebiu kamu saja.

    ReplyDelete
  2. tgk harga tiket VIP tu pun dah mcm harga tiket bonjovi

    ReplyDelete
  3. Soalan. Jauh banyak or sikit dari Larkin dan tempat ni dah fully developed dari segi perumahan atau masih belum?
    Aku tak pernah sampai Stadium ni.
    Aku kerja wei search and wings , leave lak tinggal sikit hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tempat ni sebenarnya senang nak pergi...terutama kalau dari Link ke2...semua main highway ajer...tapi bab pengangkutan awam tu aku tak tau sangat...ada bas dari Larkin ker tak aku pun tak tau...Nusajaya punya bas station kat mana pun aku tak tau...aku dah bertahun tak naik bas...heheh...

      aku pun belum pernah sampai educity ni...tapi orang kata dekat area Mydin Nusajaya...situ aku pernah sampai la....tapi kalau ko betul2 nak pergi...takder hal beb...anytime ko boleh tumpang aku...waktu pergi atau balik...just roger aku jer...

      Delete
    2. thank you. I take note of that.
      Tapi kalau aku nak save leave, antara dua show walau Wings 30 tahun, tapi ni Search at Johor. Search at Johor aku rasa serupa Beatles main konsert kat Liverpool. Takde tandingan.

      Delete
  4. Mak oi harga tiket pun sama mcm bon jovi.ambik tiket yg mana bro

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom turun jb...aku pick up ko kat UDA...tua2 ni tiket PPRT pun jadi ler...hahaha...

      Delete
  5. Hmmm.... pegi ke tak pegi ke tak

    ReplyDelete
  6. jumpa disana...disana...disana...

    ReplyDelete