Wednesday, August 5, 2015

Wordless Wednesday : Rock Kapak






13 comments:

  1. aku tgh cari CD audio album 1st awie solo, yg ada lagu tragedi oktober tu... roger2 kalau terjumpa

    cc: same goes to portdy ss, kalau baca komen ni ye~

    ReplyDelete
  2. Pergh..mcm mana leh dpt versi cd ni? Urgent tu yg aku ingat lagu "kotakan harapan" je selalu kuar radio

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni bukannya ori...rakam dari piring hitam...kualiti soundnya ada yang ok ada yang tak...tapi yang menariknya inlay cover tu print guna glossy paper siap ada lirik semua..nampak macam pro la...tabik kat penjual cdr ni...

      tapi tu la..nak tunggu yang ori ntah bila ntah....kaset pun dah takder player...dapat cdr macam ni pun jadi la untukmengimbau zaman muda2......



      Delete
  3. Dahsyat ni semua koleksi kau ni

    ReplyDelete
  4. fuhh...band Urgent tu aku tk pernah tau pn

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pernah cerita pasal album ni satu masa dulu...

      http://berteromber.blogspot.com/2010/07/wajah-mistikal.html

      Delete
  5. Oo..kira rip punya la..aku ada mp3 nya rip dari kaset je.sound mmg tenggelam timbul.jadi laa untuk dgr sendiri..

    ReplyDelete
  6. terkezut berok nengok, sekali tgk mcm btol2...tp ble tgk keperincian cover tu...imej cover dia kemek,,,sah la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tak support piracy....tapi kalau dah memang tak ujud yang original...takder pilihan dah...harap sykt rakaman lain ikut jejak langkah NSR rilis balik semua album2 lama ni...

      Delete
    2. saya pernah jmpe versi begini utk album sofea kembali kt mudah...tp tk tertarik nk membelinya sbb aku nk jgk yg ori hehe...tu yg dhrpkan bro...klu mereka npk mende ni jd trend dn ade sambutan mesti bnyk label akn reissue semula

      Delete
  7. bloodshed tu otw nak release dh 28 hrbulan ni hehe

    ReplyDelete