Monday, January 1, 2018

2018


Selamat Tahun Baru!

Diam tak diam kalau blog ini masih bertahan sehingga bulan Disember 2018, bermakna sudah 10 tahun ianya wujud. Tak sangka juga boleh bertahan sebegini lama. Banyak blog rakan-rakan seangkatan yang dah tak aktif ataupun terus pupus. Maklumlah blog bukanlah sesuatu yang trendy sekarang.

Banyak kali juga terpikir nak berhenti. Maklumlah dengan faktor usia dan masa yang semakin tidak mengizinkan, tetapi entah mengapa masih juga dapat bertahan. Mungkin kerana masih ada yang sudi membaca dan juga kalau tak berblog... kat mana lagi lah nak beriak cd, kaset dan lpwi ­čśÇ (walaupun sekarang agak aktif juga berinstagram untuk menjadi lebih trendy...haha...)

Rasanya akan terus juga menulis. Mungkin tidak sekerap dulu. Selagi ada kesihatan...Insya Allah akan terus menulis...


Seperti biasa...ini adalah antara bahan-bahan yang berusia 10,20,30 dan 40 tahun yang mungkin akan menjadi topik cerita untuk sepanjang tahun 2018.

Terimakasih kepada yang masih setia. Semoga tahun ini akan menjadi tahun yang lebih baik untuk kita semua.




7 comments:

  1. Tetap s├Ętia jadi pembaca setia blog ni haha.. selamat tahun baru geng..

    ReplyDelete
  2. aku pun tetap rajin dtg sini jugak..hehe
    happy new year berteromber

    ReplyDelete
  3. perenggan 3 - "Rasanya akan terus juga menulis. Mungkin tidak sekerap dulu."

    perenggan 4 - "..ini adalah antara bahan-bahan yang berusia 10,20,30 dan 40 tahun yang mungkin akan menjadi topik cerita untuk sepanjang tahun 2018."

    kah kah kah, bahan blogging dah ready, macam mana HHTA nak berenti?

    ReplyDelete
  4. BRO! Teruskan menulis bro! Di blog ini lah, kita dapat merasakan semangat minat muzik rock yang masih lagi membara. Dengan semangat ini, kita dapat bertahan dalam dunia yang makin hari makin gila.

    ReplyDelete
  5. slamat taun baru bro berteromber. blog ni la yg pling kerap dikunjungi

    ReplyDelete
  6. Selamat Tahun Baru. Semoga diberi kesihatan dan idea untuk terus menulis.

    ReplyDelete
  7. salute.. bahan blogging dah siap sedia

    ReplyDelete