Wednesday, January 3, 2018

Wordless Wednesday : 30 tahun






*bila kemalasan dan idea tak datang...maka akan timbullah entri-entri riak cdwi seperti ini..haha...





11 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Slayer je ilang.lain semua ada.anthrax ada lp..haha

    ReplyDelete
  3. Bro! Buatlah review And Justice For All dan South of Heaven... Yang Anthrax tu tak buat pun takpa. Andthrax booorrriiiiinnnggg!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan la camtu...Anthrax pun sedop ooo...haha...

      Delete
  4. Bro.. knp Megadeth nyanyi kan lagu Sex Pistol dlm album ni?.. idola Abg Mus ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hang kena paham. Budak-budak thrash dgn metal zaman 80-an banyak influence punk kat depa. Pasai tu perangai depa macam anak hantu! Kasaq! Rabak! Bila translated into the music, music dia pun jadi sempoi!
      Even Slayer bawaq keluaq album 'Undisputed Attitude' - semua lagu cover punk!
      Mat metal la ni banyak perasan jahat, tapi budak2 baik! Pasai tak cukup influence punk. Fenriz (Darkthrone) pernah comment jugak pasai isu ni.

      Delete
  5. tak pasti...mungkin antara lagu yang mereka suka atau atas kehendak producer seperti lagu-lagu cover dari album sebelumnya These Boots dan I Aint Superstitious...

    ReplyDelete