Tu hari deaf bukak cerita pasal epok-epok punya pasal....terus tekak aku teringin nak makan epok-epok. Nasib orang rumah pandai buat. Resepi turun menurun dari mak. Yang ni intinya keledek.
Seperti kebiasaannya, apa yang mak atau isteri kita buat memang takder kedai yang boleh lawan....
sebelum |
semasa |
sesudah...siap untuk dimakan.. |
Nyum..nyum....sayangnya...tak sempat pulak nak ambik gambo cara-cara membuatnya...lain kali lah yer...
:P
Tuan, lain kali buat video memasak jugak yer mcm kat channel AFC tu....hahaha steady! Sedap jer rupa epok epok ni...
ReplyDeletecara membuatnya harus dijadikan "trade secrets" tak boleh tunjuk :)
ReplyDeletehaha...dia cara nak kelim tepi kulit epok-epok tu yang nak kena ada skil..tak pandai kalu...terburai masak goreng...
ReplyDelete*masa
Deletelook delicous bro
ReplyDeleteepok2 keledek ni is top hits kat Johor ye.
ReplyDeleteepok epok ni karipap ke??
ReplyDeleteBro faizal : area johor n sgpore panggil karipap ni epok2..mcm sebelum ni aku penah cerita,cakap nak epok2 5 ketul,kena gelak ngan awek kl..hampeh tul..hahah
ReplyDeletetapi generasi baru Johor sekarang pun banyak tak tau epok2 tu apa...
ReplyDelete