Wednesday, November 2, 2016

Gila Format - 786 Ikrar Perwira




tak beli versi kaset yang baru...masih simpan kaset yang asal walaupun versi lanun...ianya lebih bernostalgia...

btw...sila kumpul duit...Hukum Karma versi piring hitam pula akan menyusul....





17 comments:

  1. Waw mana kau dapat ni semua berteromber?
    ada peluang aku pun nak ada ni semua rerelease cd dan piring hitam packaging gi .
    aku nasib gi kedai kaset kat larkin je hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada masanya beli 'on-line" lebih mudah...cuma feel belek2 cd tu dah tak adalah...

      Delete
  2. wow.. memang menarik.. semua kaler hijau.. takde yang kaler biru ker... haah haah

    ReplyDelete
  3. dh stat dh perang lp antara life, wea dn nsr... mari jual buah pinggang utk modal...

    ReplyDelete
  4. Lp rusty blade ni je tak dpt lagi.tggu hukum karma je la..kopak lagiii..hahah

    ReplyDelete
  5. Nampak kat Amcorp.. harga agak membelit tengkok

    ReplyDelete
  6. dgr cerita klu beli package semua ada LP,CD,Tape,Tshirt dan keychain dijual dlm harga rm300..mcm tu la aku dgr

    ReplyDelete
  7. Berteromber Online ko beli kat mana ye? ada website?
    Kalau macam Rusty Blade buat kenangan best la simpan ni semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deaf try this no. Zan Din 012 3015021 atau Radin 012 7551013

      Delete
    2. seller terbaik nih... hehe

      Delete
  8. Album ni aku skip. Harga sangat menakutkan

    ReplyDelete