Friday, February 12, 2016

1986






30 years ago....Albums that changed my life forever....


#rocksampaitua



11 comments:

  1. fuhh betul2 rock kental..salute.. aku belum lahir lagi ni..

    ReplyDelete
  2. Ultimate sin dengan 5150 kau dah review ke?
    kalau belum, plis do

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti aku try buat satu2...kalau larat la...

      Delete
  3. 1986 aku baru darjah 1... tapi lagu dejavu (SIT) lagu maiden 1st yg aku dgr

    ReplyDelete
  4. 1986.. aku lahir di tahun 1986.. dlm taun ni klu metal aku pilih metallica.. klu rock aku pilih europe..

    ReplyDelete
  5. Nasib baik bkn vinyl..heheh..ada lagi satu album tahun 86 ko tetinggal,king diamond fatal potrait.

    ReplyDelete
  6. Bukan tertinggal..tapi ada beberapa album lain contohnya selain Fatal Potrait macam Kreator Pleasure To Kill yang aku dengar lambat...so tak masuk kategori ni..tambah pula takder pun cdnya...
    TAPI memang ada satu aku tertinggal...Bon Jovi Slippery When Wet...lupa pulak...padahal tu la kaset rock aku yg pertama beli guna duit sendiri...

    ReplyDelete
  7. Ini susun ikut billboard ke?😊

    ReplyDelete
  8. Tak...cuma kebetulan yang paling atas tu yang paling favourite..heheh..

    ReplyDelete