Tuesday, April 12, 2016

terkini cd reissue...

lagi cd-cd terkini keluaran semula yang menyebabkan kena ikat perut untuk memilikinya...ni tak termasuk cd-cd dari Ramli Sarip, "Warisan" dan "Ihsan"...

 

banyak lagi yang akan menyusul....pengsan!..   #hatigembirapoketmenangis



14 comments:

  1. lagu menggapai pelangi dlm album illusi yg tu ke?

    ReplyDelete
  2. Jjr 3 dah keluar ye?
    Aku nak beli la.. scandals was superb untuk part 3

    ReplyDelete
  3. hari ahad lepas, aku baru jer sambar 6 keping.. tup-tup keluar yg lain pulak.. hussh!! ini betul punya cubaan ni.. hai, mambang kuning, mambang hitam, mambang biru, mambang dibalik gunung.. godaan apakah ini??.. cobaan.. cobaan.. kih kih kihh!!

    ReplyDelete
  4. bln depan aku stop nk beli cd2 reissue ni.. nk kumpul bajet utk puasa dn raya.. tkkan la puasa nk mkn megi.. kiki

    ReplyDelete
  5. Dah keluar dah?siot je baru borong kuar lagi.mmg melingkup la bulan ni..haha

    ReplyDelete
  6. Illusi menggapai pelangi dlm album Menggapai Pelangi ijau..kalau x silap.

    Priority aku pada Warisan dan Ihsan.
    Bajet lari ...kena ada kos lepas

    ReplyDelete
  7. slumscum da beli..tgl beli voci lg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. voci tu khabarnya macam dah sold out...

      Delete
    2. thanks post ni beb. Slum Scum sound ok ke beb? source kaset ke ape? terbaik tu

      Delete
  8. tunggu masa saja aku meletup beli cd2 ni hahaha sabar2.. kena tahan nafsu ni..

    ReplyDelete
  9. Jjr3 n rock galactica da sy beli..sedang menanti reissue saxo satu perjuangan, fenomena search 1989 or 1990, tribute to rusty blade 1999 dan xpdc darjah 1 first cd not cd tahun 2000

    ReplyDelete
  10. Vocifer dah sold out?? Fuhhh!!

    ReplyDelete