Tuesday, June 6, 2017

Box set Iron Maiden

Untuk sesiapa yang tak tahu atau terlepas pandang dengan entry Deaf...


Terimakasih deaf atas info ini >SINI>

Sesiapa pun boleh cuba. Benda percuma. Tak rugi apa-apa pun. Hanya tulis sepucuk e-mail. Tunggu dia balas....dan lebih kurang 3 minggu kemudiannya....Tadaaaaa.......


Dulu asalnya tak beli pun. Kira untunglah dapat benda ni secara percuma. Nak beli pun harganya kat e-bay boleh tahan keras...


Tak cukup pun isinya. Cuma ada 5 dari jumlah keseluruhan 8. Itu pun dua daripadanya bukanlah dari pressing yang ini...takper lah...pelan-pelan kayuh...

Orang lain dah sibuk kotak 1999-2016, yang kita baru nak terhegeh-hegeh dengan kotak ni...haha...



4 comments:

  1. Hahah..takpa la janji ada.bole riak boxsetwi..heheh

    ReplyDelete
  2. radin music pun dah iklankan yg set 1999-2015, fuh bekikis bulu betis

    good news, nasib aku tak terjebak hobi yang satu ni

    ReplyDelete
  3. actually kan boleh je dah complete letak ni box semua lp2 buruk pernah beli 10-20 tahun dahulu tangan atas tangan atas tangan. haha.

    ReplyDelete