Wednesday, May 28, 2014

Wordless Wednesday : Class Of 1984





**antara tahun terbaik untuk rock/heavy metal....zaman ni semua pun yang macam ni orang panggil rock atau heavy metal...tak pening banyak mazhab macam sekarang....




18 comments:

  1. Replies
    1. bertahun kumpul ni...biasalah dulu masa budak2 tak mampu dan susah nak dapat....

      Delete
  2. Replies
    1. hahaha...mana ada rare...rajin godeh ebay boleh dapat...nasib baik dapat murah...

      Delete
  3. foto of the month ni.
    glorious!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak lagi aku tak dapat...contoh Loudness - Disillusion, Y&T - In Rock We Trust, Bathory - Bathory.....banyak lagi la...AC/DC - '74 Jailbreak pun takder lagi... pelan2 kayuh...


      Delete
  4. Sodom ngan saxon tu tak penah tgk lagi..
    Betul rock n heavy metal je org tau..sekarang banyak beno mahzab nya..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sodom tu kalau siapa ada vinyl asal "In the Sign of Evil" baru lah boleh dipanggil uber-rare...

      Delete
  5. Replies
    1. penyakit yang boleh buat sesak nafas setiap kali hujung bulan...

      Delete
  6. perghh... jewel case to heaven.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib tak kemaruk nak bervinyl....bayangkan nak kolek semua ni semula...

      Delete
    2. agak2 berapa banyak vinyl boleh stack sama tinggi macam dalam gambar atas tu...hehehhe

      Delete
  7. betul tu... dulu genre satu dua aje.. sekarang...grind la...crust le.. power metal ( speed metal )

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu Bon Jovi ker Slayer ker...semua org panggil rock...

      Delete
  8. Duran duran pun tiada kelihatan..heheh

    ReplyDelete
  9. Takilala, Rafi...itu dalam entri yang lain....hehehe....

    ReplyDelete