Wednesday, March 11, 2015

Wordless Wednesday





*hobi tak sengaja..



14 comments:

  1. ni kalau djaman "boikot memboikot" pasti akan ada yg komen mcm2...

    btw, pernah try coca-cola zero?

    ReplyDelete
    Replies
    1. pernah...tapi tekak aku rasa takder beza pun dengan coke original..

      Delete
  2. pasaran coke ni barang vintage nya memang ada, ramai picker minat ngan barangan coke. ohya tahun baru cina lepas kan, ada promosi, beli sekotak cola ni, dapat letak nama kat tin tu. aku nak buat hari tu, tapi orang rumah tak minat. haha. nanti aku tunjuk hobi tak sengaja aku pula.

    ReplyDelete
  3. lagi satu. itu botol plastik ke kaca. aku tak perna nampak. kat pasaran. keluaran tahun bila tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua tu tin...beli semuanya pada tahun ni...kebanyakannya beli di Singapura...contoh botol yang tengah tu special edition untuk krismas di Singapura...

      Delete
    2. patutlah tak nampak. skg ada versi botol plastik rm1. kecil botolnya. haha

      Delete
  4. Kau perasan tak pepsi cola sekarang tenggelam ye..
    Dulu 80s satu masa tu pepsi dah overtake coke ye populariti

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul...sekarang nak jumpa pepsi pun susah...

      Delete
  5. coke rules!...btw ini hobi murah dari LP...hahaha

    ReplyDelete
  6. Faizal : mahal jugak bro..aku penah jumpa kat amcorp botol n tin coke vintage diorang jual boleh tahan mahal jugak.
    "Coke" kalo ikut bahasa rock omputih ialah kokain..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul...coke macam LP...boleh jual balik...heheh...

      Delete
  7. Ni mahal punya hobi. Baik berenti sebelum terlewat. Hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak...hobi tangkap rama-rama jer la kalau macam ni....hahaha...

      Delete