Wednesday, September 25, 2013

Wordless Wednesday : Heavy Metal 1983 US vs UK vs German vs Sweeden


























7 comments:

  1. Into glory ride ni aku lupa lak title, tapi ada satu lagu best aku paling suka yg lirik korus- maim and kill them. Apa pun aku kureng sikit ni album, cam tak hormat pompouan hahaha melampau gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagu "March for Revenge" la tu...antara album Manowar zaman dulu2 yang tak berapa nak best...

      Delete
  2. IGR album manowar paling hampeh cover art hahahaha... cuba tgk joey

    ReplyDelete
    Replies
    1. zaman tu kira paling macho la tu...hahaha...

      Delete
  3. sama dengan..Saxon power and glory..kasi review saxon dulu abg berteromber :p

    ReplyDelete
  4. Pada aku Accept - Balls To The Wall paling best

    ReplyDelete