Wednesday, December 3, 2014

Sudah sampai sini : Swiss-Garden-Beach Resort, Damai Laut


Jalan-jalan yang di taja oleh majikan...2 hari 1 malam ke Swiss-Garden Beach Resort, Damai Laut, Lumut, Perak.











Ok dah...layan gambar ajer lah yer...malas pulak nak menaip...tapi yang pentingnya percutian ini FREE!!!



14 comments:

  1. Sangat cantik foto2 ni..makan2? Sop belut? Belut goreng?

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan standed hotel/resort...tak jumpa la belut semua tu...hahaha...

      Delete
  2. Replies
    1. cuma penat drive la...straight JB ke Lumut...letih jugak la...

      Delete
  3. ko dah lalu kawasan perumahan aku bro (Bandar Universiti, Seri Iskandar) kalau ko keluar dari highway ikut Jelapang. Kalau ada masa singgah la boleh chit chat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang lalu pun...nampak signboard Seri Iskandar memang dah teringat muka Dr Bentara dah...hahaha...tapi tu hari tak sempat...pasal nak straight balik JB...lagipun hujan lebat...

      Delete
  4. aku kalau swiss garden sg petani pernah la... itupun sbb kursus induksi (free la jugak, tapi tak enjoy)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni memang untuk enjoy...rilek2...spend quality time dengan family...boss besar pun datang sekejap time dinner...dia cakap nanti nampak muka dia...teringat pasal kerja..terus stress...tak boleh nak enjoy...so baik dia tak yah menyibuk...hahaha...

      Delete
  5. Aku pun penah sekali merasa jejak kaki kat sini..mmg syok la tempat ni..
    Tahan ko bro drive dari Jb eh..penat siot

    ReplyDelete
    Replies
    1. penat berhenti..ngantuk tido...hahaha...dah biasa jugak drive long distance ni..

      Delete
  6. Replies
    1. tu ler benda pertama yg dia nak buat...

      Delete
  7. dia punya foto2 ni memang menarik, tabik kat yang snap ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. guna handphone jer bro...3310...hahaha..

      Delete