Wednesday, March 26, 2014

Kena santau berachun lagi?.....




Dulu dari PC Kokak...kali ni dari Xyrus Zone pulak....adohai...masak beb...ada yang beranak pinak jugak ni...hahaha...

Apa-apa pun terimakasih daun keladi kepada Saudara Rafi...Ada lebih bagi la lagi...heheh...




8 comments:

  1. Last of the really great times ye..

    ReplyDelete
  2. Heheh..santau versi soldier of fortune..heheh..
    Memang best melepak ngan beteromber,nanti ada masa kita ngeteh lagi bro,haritu 2 gelas pun tak cukup..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. bile nak lepak AM bro? sebuk memanjang ni...

      Delete
  3. tak lama lagi dengar ulasan dari LP pula lepas ni..yehhaaaa...!!!

    ReplyDelete
  4. selamat bertemu di uncle Joe Corner, Amcorp mall pas ni nanti!

    ReplyDelete
  5. RM189/lp kat pakcik joe. Ko start masuk piring hitam aku surenderla.

    ReplyDelete